Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підакцизна група товарів - контроль посилено

, опубліковано 14 лютого 2024 о 15:55

07 лютого 2024 року Державним бюро розслідувань в межах досудового розслідування кримінального провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 204 КК України  проведено обшук в адміністративній будівлі ГУ ДПС у Чернівецькій області за результатами якого вилучено матеріали та інші речі, які мають доказове значення у кримінальному провадженні.

У послідуючому, за підозрою в отриманні від суб’єкта господарювання області неправомірної вигоди за не перешкоджання діяльності з реалізації незаконно виготовленої підакцизної продукції затримано працівника відділу контролю за виробництвом та обігом підакцизної групи товарів, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за  ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

З метою припинення подальшого недоброчесного впливу підозрюваної особи на колег та хід досудового розслідування у кримінальному провадженні, управлінським рішенням податківця відсторонено від займаної посади та заборонено спілкування з працівниками ГУ ДПС у Чернівецькій області.