Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вклад платників Миколаївської області у підтримку економіки країни та армії склав понад 7,3 мільярда гривень

, опубліковано 08 червня 2023 о 14:25

Платники Миколаївщини у такий нелегкий час продовжують забезпечувати економічну стабільність та обороноздатність країни, сумлінно сплачуючи податки до бюджету. Податкова служба Миколаївщини, у свою чергу, намагається підтримати бізнес регіону, забезпечуючи якісне сервісне обслуговування платників та створюючи рівні і комфортні умови для ведення підприємницької діяльності.

Так, у результаті злагодженої роботи платників та податківців Миколаївської області за 5 місяців 2023 року до бюджетів усіх рівнів забезпечено надходження податків і зборів у сумі понад 7,3 млрд гривень. Порівняно з аналогічним періодом 2022 року надходження зросли на 1,8 млрд гривень. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ігор Кузьмін.

До державної казни надійшло майже 2,5 млрд грн, що на 22 відс. більше, ніж у січні – травні 2022 року. Додатково забезпечено понад 446 млн гривень. Місцеві скарбниці отримали майже 4,9 млрд гривень, порівняно з аналогічним періодом 2022 року надходження зросли на 1,3 млрд гривень.

За словами Ігоря Кузьміна, лише у травні 2023 року до зведеного бюджету надійшло понад 1,6 млрд гривень. У розрізі бюджетів до державного бюджету надійшло 539,4 млн грн, до місцевих бюджетів – майже 1,1 млрд гривень.

ДПС Миколаївщини дякує платникам податків за громадянську позицію, свідоме ставлення до виконання конституційного обов'язку щодо сплати податків до бюджету та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю задля фінансової стабільності, добробуту Миколаївщини і країни в цілому та наближення нашої Перемоги.